Reklam
Reklam
Bugün

Künye

Gazeteniz Olsun.com İnternet Gazetesi
Reklam ve Danışmanlık adına

Tüzel Kişi Temsilcisi - İmtiyaz Sahibi/ Grantee

Yadigar KARATAŞ

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Ahmet Çağdaş ÇATOĞLU

Genel Yayın Yönetmeni/ Editor in Chief
Yalçın KARATAŞ

[email protected]
0 546 204 21 22 - 0 535 568 4800

Hizmet veren yer sağlayıcı
Alaaddin BAL
Bal Bilgisayar Yazılım ve Bilişim Ltd. Şti.
Adres: Bahçelievler, Abdülhak Hamit Cd. No:35/2, 55070 İlkadım/Samsun
e-mail: [email protected]
Telefon: +90 362 363 03 64

Muhabir - Editors
Sedat  ÖKSÜZOĞLU

Reklam Yöneticisi / Advertising Manager
Yalçın KARATAŞ 

0 535 568 48 00

Kurumsal E-Posta
[email protected]

Elektronik Tebligat Adresi: 15790-97579-48405

HUKUK DANIŞMANI / Jurisconsult
Av. Yılmaz HOCAOĞLU

Adres/Address
Pazar Mahallesi Çiftehamam Caddesi Tarhan Plaza No: 37 Kat 4/8 İlkadım - Samsun
E-mail: [email protected]

Kuruluş Tarihi: 15 Nisan 2011

Haber sitemiz Gaziler Vergi Dairesi'ne kayıtlıdır.

Gazetenizolsun.com ‘Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir.

© TÜM HAKLARI SAKLIDIR
gazetenizolsun.com'da yayımlanan haber ve görseller kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
gazetenizolsun.com'da yayımlanan köşe yazılarının ve yorumların sorumluluğu yazarına aittir.
Web sitemiz dışındaki farklı sitelere yönlendirilen linklerin içeriklerinden, gazetenizolsun.com sorumlu tutulamaz.

GİZLİLİK POLİTİKASI
© Copyrigth 15 Nisan 2011 da yayın hayatına başlayan gazetenizolsun.com tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları gazetenizolsun.com'a aittir.
gazetenizolsun.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar gazetenizolsun.com'nun yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz. gazetenizolsun.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. gazetenizolsun.com'da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

YASAL BİLDİRİMLER İÇİN
gazetenizolsun.com adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeble, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİF konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, [email protected] mail adresinden veya telefon ile bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz avukatımız Av. Yılmaz Hocaoğlu tarafından incelenecek, ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.

PRIVACY POLICY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the gazetenizolsun.com However, sometimes the gazetenizolsun.com uses third parties to process your information. gazetenizolsun.com requires these third parties to comply strictly with its instructions and the gazetenizolsun.com quires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the gazetenizolsun.com we sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the gazetenizolsun.com and its services. When you use gazetenizolsun.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the gazetenizolsun.com cookies section of our full Privacy Policy.