Seçim çalışmaları kapsamında Taflan, Kabadüz, Erikli, Özören, Karakavuk gibi kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluşarak sorunları dinleyen İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, "İlçemizin en büyük sorunu olan yol problemine neşter vuracağız. Ekiplerimiz, ilçemize kuracağımız asfalt plenti ve beton santrali için piyasa araştırmasına başladı. Mazbatamızı alır almaz ilk işimiz asfalt plenti ile beton santralini kurmak ve araç parkımızı güçlendirmek olacak. Kırsal mahallelerimizde en küçük yol problemi kalmayacak. Gerek asfalt gerek beton yollarla Atakum köylerinin tamamında yol problemini çözeceğiz. Merkez mahallelerimizdeki yol problemlerini de çözeceğiz" diye konuştu.
ATAKUM BİZİM FARKIMIZI İYİ BİLİR
Atakum Belediyesinin potansiyelini tam kapasite kullanacaklarını ifade eden Bektaş, "Atakum, nüfusu 250 bine dayanan kozmopolit bir kent. Belediyenin vatandaşa hizmet etme noktasında etkin bir planlama ve tecrübeyle çalışması lazım. 2004-2009 yılları arasında gerçekleştirdiğimiz çalışmaları bilenler, bizim bu noktada neler yapabileceğimizi tahmin ediyorlardır. Allah'ın izni, vatandaşlarımızın da teveccühü ile Atakum belediyesini ehil kadrolarımızla hak ettiği hizmet anlayışıyla ihya edeceğiz. Atakum bizim farkımızı bilir" ifadelerini kullandı.
SİYASET
Paylaş
Bizi Takip Edin
Adem Bektaş: Atakum bizim farkımızı bilir
Hazır
Ekleme: 26.02.2024 23:44
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Atakum Belediyesi eski başkanı ve İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, asfalt plenti ve beton santrali ile ilgili çalışmalara şimdiden başladıklarını ve Atakum'un yol problemini çok kısa bir süre içerisinde çözeceklerini söyledi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
MHP Samsun'da İlçe Kongreleri Başlıyor
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan Rümeysa Eker Açıklaması
Terme'de Rümeysa Eker AK Parti'den ve meclis üyeliğinden istifa etti!
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı istifa etti
AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş istifa etti