Reklam
Bugün

Akhisarspor Samsunspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

11 Şubat 2021 - 22:11
TAKİP ETTAKİP ET

Samsunspor 13 Şubat Cumartesi günü saat 16:00'da deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. lk devrede oynanan maçta ise kazanan taraf Kırmızı-Beyazlı ekip olmuştu. Maçı TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Akhisarspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor rakibi ile 4. randevuya çıkacak. İlk devrede oynanan maçta ise kazanan taraf Kırmızı-Beyazlı ekip olmuştu.
Yılport Samsunspor, 13 Şubat Cumartesi günü saat 16:00'da deplasmanda Akhisarspor Akhisarspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman pas çalışması ile ısınma, 7’ye 7 üç takımlı minyatür kaleli oyun, orta, şut, kenar atak ve sonuçlandırma çalışmasının ardından son buldu.
TRT Spor yayın akışında 15:55 de TFF 1. LİG FUTBOL KARŞILAŞMASI " AKHİSARSPOR - YILPORT SAMSUNSPOR " (Canlı) olarak duyurdu. 
Ligde 21. haftada Cumartesi günü deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek olan Yılport Samsunspor'da hazırlıklar sürüyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırmızı-Beyazlılar, zorlu rakibi ile bu hafta 4. randevusuna çıkacak. İki takım daha önce ilk olarak 2010-11 sezonunda karşılaşmışlardı. Bu sezonun ilk yarısında Samsun'da oynanan maçta ise Kırmızı-Beyazlılar, İlyas Kubilay'ın golü ile sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Böylece oynanan 3 maçın 2'sini Samsunspor kazanırken, 1'i berabere bitmiş ve Samsunspor'un 3 golüne Akhisar 1 golle karşılık vermiş durumda.