6 Haziran Salı Samsun'da hangi okullar tatil! Atakum ve Canik'te tatil olan okullar!

TAKİP ET

Samsun Valiliği eğitime ara verilen ilçeleri açıkladı. Samsun'da bugün hangi okullar tatil? Samsun'da sel felaketi nedeniyle 6 Haziran Salı günü okulların tatil edildiği ilçeler haberimizde.

Samsun'da sel felaketi! 6 Haziran Salı günü okullar tatil mi? Samsun Valiliği, sel afeti sebebiyle okulların Salı günü için tatil edildiği ilçeleri açıkladı.
Peki Samsun'da hangi okullar tatil? Samsun'da okullara sel tatili! Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada sel felaketi sebebiyle Samsun'da üç ilçede okullar Salı günü için tatil edildiği bildirildi. Valilik yaptığı açıklamada, 6 Haziran Salı günü okulların tatil edildiği ilçelerle ilgili şu bilgileri verdi.

Samsun'da aşırı yağış yollar göle dönüştü! Su baskını ve taşkınlar oluştu


Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitim Öğretime Ara Verilen Okullar
6 Haziran Salı Samsun'da lumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitim Öğretime Ara Verilen Okullar
ATAKUM: Taşıma merkezi okullarımızdan Sarayköy İlkokulu-Ortaokulu, Özören Şehit Metin Aslantürk ilkokulu-Ortaokulu, Taflan Yalı İlkokulu- Ortaokulu, Altınkum İlkokulu okullarında eğitim öğretime 06/06/2023 günü 1 gün süre ile ara verilmesine ayrıca (Çakırlar, İncesu, Kurugökçe Merkez ve Masatlık, Çamurlugöl Ve Kurugökçe Yalı,Elmaçukuru,Kaya Güney, Aslandamı, Kabadüz Mah. Dombalak Mevki,Erikli Yeni Mahalle, Kasnakçımermer, Kesirli, Adalar, Ulupınar, Akalan) güzergahlarındaki ortaöğretim ve özel eğitim öğrencilerinin izinli sayılmasına karar verilmiştir.
AYVACIK : 06/06/2023 günü eğitim öğretime tüm okullarımızda 1 gün ara verilmiştir.
SALIPAZARI :06/06/2023 günü eğitim öğretime tüm okullarımızda 1 gün ara verilmiştir.
LADİK:06/06/2023 günü eğitim öğretime tüm okullarımızda 1 gün ara verilmiştir.
CANİK : Taşıma Merkezi okullarımız ile Uludağ ortaokulu, Canik İmam Hatip Ortaokulu ve Cahit Zarifoğlu İlkokulunda 06.06.2023 tarihinde eğitime bir gün ara verilmiştir.
Diğer ilçelerimizde ise 06/06/2023 günü 1 gün süreyle taşımalı eğitim yoluyla gelen öğrencilerimiz idari izinli sayılacaklardır.