AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer-Landrut Samsun'a geliyor

TAKİP ET

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, bir dizi programlar gerçekleştirmek üzere Samsun'a geliyor.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve misyon büyükelçileri 1 Kasım 2022 tarihinde Samsun’da olacak. 
Samsun ziyaretine Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Basın Müşaviri Miray Akdağ, Siyasi Bölüm Başkanı Stefano Fantaroni, Politika Görevlisi Deniz Can Akkaya, Sektör Yöneticisi Caner Demir, Sektör Yöneticisi Akif Türkel ve Sektör Yöneticisi Özge Gökçe Aktaş da eşlik edecek. 
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve misyon büyükelçilerinin Samsun ziyareti kapsamında yapımı Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) tarafından karşılanan, AB/IPA tarafından finanse edilen prefabrik okul öncesi sınıflarının açılış töreni de gerçekleştirilecek.
Avrupa Birliği Delegasyonu Başkanı Meyer-Landrut ve beraberindeki heyet öncelikle Samsun Valisi Zülkif Dağlı ’ya nezaket ziyaretinde bulunacak. Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek olan heyet son olarak, prefabrik okul öncesi sınıflarının açılış törenine katılacağı öğrenildi.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut