Abdullah Avcı istifa etti mi? Abdullah Avcı istifa kararı aldı mı?

TAKİP ET

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Dün akşam deplasmanda Alanyaspor'a 5-0 mağlup olan Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın görevinden istifa ettiği öne sürüldü.

Gazetenizolsun.com Spor Editörümüz Şenol Tuncer Abdullah Avcı hakkında çıkan istifa etti haberlerinin üzerine yaptığı yorumlarda; Abdullah Avcı'nın bu süreçte kulüpten ayrılmasının doğru olmadığını taraftar düzeyinde de hayal kırıklıklarına yol açabileceğini söyledi.
Trabzonspor'un son haftalarda aldığı mağlubiyeti taraftarın hocaya Naci Ünivar ve Lahtimi üzerinden baskı yapmasına bağladığını yorumluyor.
Ve son olarak Alanyaspor mağlubiyetini maçının ilk onbirinin taraftarın istediği kadro olduğunu, Naci Ünivar'ın ise Trabzonspor'un sol açığı olmadığı bu maçta belli olduğu ortaya çıktığını ifade etti.

Bu arada Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da kötü gidişat sonrası istifa edeceği söylenen Abdullah Avcı ile ilgili karar verildiği öğrenilirken Yönetimin, tecrübeli teknik adamla yola devam edeceği belirtildi.

SPOR EDİTÖRÜMÜZ ŞENOL TUNÇER

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 18. hafta karşılaşmasında deplasmanda Alanyaspor'a 5-0 mağlup olarak tarihi bir hezimete uğradı. Karadeniz ekibinin Alanyaspor karşısında aldığı farklı mağlubiyet, bordo-mavili taraftarları hayal kırıklığına uğratırken Abdullah Avcı istifa kararı aldı.
Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a konuk olan Trabzonspor, rakibine 5-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan bordo-mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, 'veda' sinyali vererek "Hastalıklı bir durum var. Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Genel bir değerlendirme yapmak lazım. Geçici bir durum gibi durmuyor. Trabzonspor taraftarından özür diliyoruz. Bunun değerlendirmesini ben kendi adıma yapacağım" dedi.
İSTİFA KARARI ALDI MI?
Fanatik gazetesinden Yakup Çınar'ın haberine göre; Abdullah Avcı, tarihi yenilgi sonrasında istifa kararı aldı.
Bugün saat 17.00'de yapılan antrenmanda son kez takımın başında yer alan tecrübeli teknik adamın kısa süre içerisinde İstanbul'da Başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir araya gelmesi, istifasını yazılı olarak sunması ve böylece görevinden resmi olarak ayrılması bekleniyor.
2020-2021 sezonunun 9. haftasında Karadeniz ekibinin başına geçen başarılı teknik adam bordo-mavili ekipte bugüne dek 108 maça çıktı. Avcı bu karşılaşmalarda 59 galibiyet 32 beraberlik ve 17 mağlubiyet aldı. Avcı Karadeniz ekibinde iki kez TFF Süper Kupa ve bir kez de Süper Lig şampiyonlukları yaşadı.