Adana Demirspor Samsunspor canlı yayın saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Yukatel Adana Demirspor ile Yılport Samsunspor karşı karşıya gelecek. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor.

Yukatel Adana Demirspor - Yılport Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Yukatel Adana Demirspor - Yılport Samsunspor maçı 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 2'de canlı izleyebilirsiniz.
Adana Demirspor Samsunspor maçı ile iki ekip Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Samsunspor'u Süper Lig'de konuk ettiği 10 maçtaki tek mağlubiyetini ilk karşılaşmada alan Adana Demirspor, lig tarihinde iç sahada daha uzun bir yenilmezlik serisini sadece Boluspor karşısında yaşadı. 
Adana Demirspor'a rakip olduğu son 14 resmi maçı kazanamayan Samsunspor, bu rekabetteki son galibiyetini Süper Lig'deki son karşılaşmada iç sahada aldı. 2023/24'te evinde oynadığı yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen ve son dört karşılaşmada kalesinde gol görmeyen Adana Demirspor, lig tarihinde ilk sekiz iç saha karşılaşmasında mağlubiyet almadığı sadece iki sezon yaşadı.
Bu sezon İstanbulspor ile birlikte Süper Lig deplasmanlarında en az puan toplayan takım olan Samsunspor, son dört dış saha karşılaşmasını gol atamadan kaybetti. Karadeniz ekibi, bu şekilde daha uzun bir mağlubiyet serisini en son Aralık 1982-Mart 1983 arasındaki beş karşılaşmalık dönemde yaşadı. Süper Lig'deki son üç maçından beraberlikle ayrılan Adana Demirspor, lig tarihinde rakipleriyle üst üste dört karşılaşmada yenişemediği tek dönemi Mart-Nisan 1982'de yaşadı. 2023/24 Süper Lig sezonunda oynadığı 13 maçın dokuzunu kaybeden Samsunspor, lig tarihinde bu aşamalarda en fazla mağlubiyet aldığı sezonu yaşıyor.
Adana Demirspor Samsunspor maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Samsunspor