Ahmet Kurumahmutoğlu son yolculuğuna dualarla uğurlandı

TAKİP ET

Kurumahmutoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kurumahmutoğlu'nun iş insanı oğlu Ahmet Kurumahmutoğlu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Kurumahmutoğlu ailesini bu acılı günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı.

Samsun’un sevilen iş insanları Büyük Samsun Oteli eski sahiplerinden Mustafa Kurumahmutoğlu'nun oğlu, Ömer Kurumahmutoğlu ve Gazete Arena’nın İmtiyaz Sahibi Hasan Kurumahmutoğlu'nun ağabeyi Ahmet Kurumahmutoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun’un Bafra ilçesinin sevilen iş insanlarından merhum Ahmet Kurumahmuoğlu’nun torunu, Mustafa Kurumahmutoğlu’nun oğlu, Ömer Kurumahmutoğlu ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hasan Kurumahmutoğlu’nun ağabeyi 53 yaşında 3 çocuk babası Ahmet Kurumahmutoğlu geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 


Ahmet Kurumahmutoğlu’nun cenazesi Orman İşletmesi yanındaki evinden alınarak Bafra Büyük Camii’ne getirildi. Cenaze namazı öncesi bir konuşma yapan iş insanı Mustafa Kurumahmutoğlu, “Bizleri bu günde yalnız bırakmayan dostlarımıza ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Annesi ölen öksüz babası ölen yetim olurken, biz canımızdan olduk. Oğlumun benden daha iyi insan olduğuna şahitlik ederim. İnşallah bizi cennette karşılar" dedi.


Kılınan cenaze namazından sonra Ahmet Kurumahmutoğlu'nun cenazesi, Bafra Asri Mezarlık'taki aile kabristanlığında dualarla toprağa verildi.
Cenaze törenine,  4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Org. Ahmet Kurumahmut, 19 Mayıs İlçesi Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, eski milletvekilleri Ahmet Aydın, Adem Yıldız ve Fuat Köktaş, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol, Bafra TSO Meclis Başkanı Hakan Yıldırım, THY Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Su Ürünleri Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Parlak, Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, eski Bafra Belediye başkanları Sefer Peker ve Yaşar Buharalıoğlu ve Bafralı ünlü kabadayı Sedat Şahin ile iş insanları Recep Öztel, Nur Aydıner, Mehmet Ekim, Arif Yıldız, Mustafa Yeşilyurt, Hikmet Yeşilyurt, Fikret Yeşilyurt, Selçuk Abdik, Halit Kol, Salih Yıldız, Ufuk Altuncu, Sefer Lazoğlu, Yaşar Gürsoy, Cihan Kol, Tunç Demirel, Sinan Angın, Temel Camadan, İsmail Atmaca, Halim Kurumahmutoğlu, Ömer Kurumahmutoğlu, Ali Kurumahmutoğlu ve Yahya Kurumahmutoğlu ile çok sayıda kişi katıldı.

Ahmet Kurumahmutoğlu