Aileler Sabah Namazında buluştu Samsun Haber

TAKİP ET

Bazı sivil toplum kuruluşlarınca ülke genelinde yapılan çağrıyla düzenlenen 'Aileler Sabah Namazında Buluşuyor' programı 81 ilde olduğu gibi Samsun'da da organize edildi.

Cihannüma Derneği, Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Memur-Sen, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve YediHilal Derneği öncülüğünde ve çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının da desteği ile Aileler Sabah Namazında Buluşuyor programı 81 ilde olduğu gibi Samsun'un Canik İlçesi'nde de gerçekleştirildi. 

Canik Meşe Camiinde düzenlenen programa Samsun Milletvekili Mehmet Kahraman, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Salih Kesgin, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, iş insanları ile vatandaşlar katıldı.

STK'ların yaptığı çağrıyla birlikte sabah namazının bereketini aileleri ile birlikte Canik Meşe Camiinde yaşayan vatandaşlar manevi duygular ile dua ederek, "Rabbim, ibadetlerimizi makbul, dualarımızı kabul eylesin." dediler.

Sabah Namazı sonrası Canik Belediyesi mobil ekibi çorba ikramında bulundu.

Haber: Emirhan KARATAŞ

Samsun Haber Aileler Sabah Namazı