AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Köktaş'tan, Başkan Murzioğlu'na ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ziyaret ederek Türkiye'deki ve dünyadaki ekonomik gelişmeler üzerinde bilgi paylaşımında bulundular.

AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı (STSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile bir araya geldi.
Ziyarette; AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Köktaş ile Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu, Türkiye'nin 2024 yılı ekonomik görünümü, büyüme oranları, para politikaları, dünyadaki ekonomik gelişmeler, ekonomik büyümeler, bunun Türkiye'ye 2024 ve 2025 yılı için nasıl yansıyacağı, enflasyonla mücadelenin hangi temeller üzerinde yürütüleceği gibi konular üzerinde bilgi paylaşımında bulundular. 
AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş ziyarette ayrıca, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın Başkanlığındaki heyet ile birlikte, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB), Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) yetkililerinden aldıkları ekonomi sunumu toplantısının da verimli geçtiğini dile getirdi.
Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu nazik ziyaretlerinden ötürü AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş'a teşekkür etti.