AK Parti İlkadım Teşkilatı'ndan Ankara'da ziyaret turu

TAKİP ET

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarından oluşan 125 kişilik ekip ile Ankara'da ziyaret turu gerçekleştirdi.

İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin ve beraberinde heyet, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ile Yusuf Ziya Yılmaz'ı parti genel merkezinde, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş ile Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu'yu ise Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret ettiler. Heyet, Ankara'daki ziyaretlerin ardından Millet Kütüphanesi, Millet Camii ve 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni gezdi. 

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, seçimlerden sonra hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmek için Ankara'ya gittiklerini belirterek, "İlk olarak, TBMM AK Parti Grup Toplantı Salonu'nda Plan Bütçe Komisyon Başkanımız sn. Mehmet Muş, Milletvekillerimiz sn. Orhan Kırcalı ve sn. Ersan Aksu ile bir araya geldik. Daha sonra ise Genel Başkan Yardımcılarımız sn. Çiğdem Karaaslan ve sn. Yusuf Ziya Yılmaz'ı 
genel merkezimizde ziyaret ettik. Kendilerine hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi ilettik. İlgi ve alakaları için teşkilatımız adına çok teşekkür ediyoruz. İlkadım teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içinde ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz için vargücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı için gece gündüz demeden teşkilatımızın her bir mensubu ile aynı heyecan, inanç, kararlılık ve gayretle faaliyetlerimizi sürdüyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük hedefleri gerçekleştirerek ülkemiz kazanımlar elde etti. Şimdi Türkiye Yüzyılı'nda daha büyük hedefleri gerçekleştirme vakti. Bunun için AK kadrolar olarak bizler, durmaksızın yorulmadan, hız kesmeden hizmetlerimize devam etmnenin gayreti içinde olacağız" dedi.  

Başkan Erbin, sözlerinin devamında 15 Tenmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla da açıklamalarda bulundu; "Tüm Türkiye'de olduğu gibi Samsun'da da cumartesi günü programlar geçekleştirileceğini ifade eden Erbin, "Millet olarak o gece destan yazdık. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde kirli ve hain planları olanlara karşı büyük bir zafer elde ettik. Vatanı, bayrağı, ezanı için sokaklara, caddelere, meydanlara akın eden milletimiz kahramanlık destanı yazdı. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize başsağlığı diliyorum. Gazilerimize sağlıklı, sıhhatli ömür diliyorum. Milletimizin kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz tarihi hiçbir zaman kalbimizden ve aklımızdan silinmeyecek."

İlkadım İlçe akparti