Ak Parti Milletvekili Adayı Havva Şen Saygın Havzalılar ile bayramlaştı

TAKİP ET

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Havva Şen Saygın 14 Mayıs Genel Seçim çalışmaları kapsamında Havza'da esnafları ve bazı resmi kurumları ziyaret ederek bayramlaştı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Havva Şen Saygın, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Korkmazlı ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlardan Ak Parti için destek isteyerek Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
 Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Havva Şen Saygın, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve beraberindekiler daha sonra Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek burada Kooperatif Başkanı Ömer Büyük ile görüştüler.
Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Havva Şen Saygın Havza Hükümet Konağı İnşaatını ziyaret ederek burada Havza’da yapılan ve hayata geçirilecek olan projeler hakkında Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’den bilgiler aldı.
Havza Belediye Başkanı Özdemir; “Tüm gayretimiz ile ilçemiz için çalıyoruz. İlçemizde ciddi yatırımlar arda arda gerçekleşiyor. Yapılan bu yatırımlar için öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. İnşallah 15 Mayıs sabahı daha güçlü bir şekilde doğru adam ile yolumuza daha güçlü devam edeceğiz.”dedi.
Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Havva Şen Saygın, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve beraberindekiler daha sonra ise Havza YEG, Havza İlk Kıvılcım Kadın Üretim Kooperatifi, Havza Emniyet Müdürlüğü, Havza Devlet Hastanesi ve Havza İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret ederek burada görevli personel ile bayramlaştı.