AK Parti Milletvekilleri ve Başkan Demir'den Samsun Ticaret Borsası'na ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Samsun Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.
Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meslek Komitesi Üyeleri de hazır bulundu.
Ziyarette, TBMM Plan ve Bütce Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş Samsun’da yürütülen kamu yatırımları hakkında üyelerini bilgilendirdi. 
Milletvekilleri bilgilendirme sonrası Borsa üyelerinin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.


Başkan Çakır, Nazik ziyaretleri için AK Parti Milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İl Başkanına memnuniyetini dile getirdi.
Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İl Başkanı da misafirperverliklerinden dolayı Başkan Çakır’a teşekkür etti.