AK Parti Şehir Buluşmaları programı Samsun'da düzenlendi

TAKİP ET

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, basın mensupları ile bir araya gelerek yerel seçimlere yönelik sorulara yanıt verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından tüm şehirlerde organize edilen "Şehir Buluşmaları" programı bu hafta sonu Samsun'da gerçekleşti. Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda yapılan toplantının ilk programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi. Yavuz, basın mensuplarının sorularına cevap verdi.


Yavuz, "Belediyelerin ezici üstünlüğü bizde büyükşehir başta olmak üzere. Ama Cumhur İttifakı olarak 17 ilçe bir de büyükşehir var 18-0 olmaması için hiçbir neden yok. Beklentimiz 17+1 Büyükşehir 18 belediyenin 18 ini de Cumhur İttifakı'na ait omasıdır. Bu hedef çok olmayacak bir hedef değildir. Ben bunu söylediğimde bir ve ya iki belediye biraz zorlanabilirsiniz diye düşünebilirsiniz. Başka partiler 18'inde de zorlanacağını düşünürken bir ikisinde hafif zorlanacağımızı düşünsek bile bu olmaz, tutmaz bir hedef değildir. 18'de 18 şekilinde bir beklentimiz var." dedi.