Ali Gürler'den hakem kızı Yasemin Gürler'e sürpriz doğum günü

TAKİP ET

U 18. Ligi'nde mücadele eden Kadifekalespor ve Bafra Mevlana spor maçı öncesi Samsun'un beyaz saçlı prensi efsane hakemi Ali Gürler'den Samsun bölgesi aday hakemi kızı Yasemin Gürler'e sürpriz doğum günü pastası.

Samsun’un beyaz saçlı prensi efsane hakem babası Ali Gürler tarafında hazırlanan sürpriz doğum günü pastasını saha içinde hakem arkadaşlarının yanı sıra Kadifekalespor ve Bafra  Mevlanaspor arasında oynanacak olan maç öncesi takımların  hocaları ve futbolcular ile birlikte  kesen  Samsun bölgesi aday hakemi kızı Yasemin Gürler, “Benim doğum günümü hatırlayan öncelikle  değerli babama huzurlarınızda teşekkür etmek işiyorum iyi varsın ”diye konuştu.
‘HAKEMLİK MESLEĞİ ÖNEMLİ’
Samsun bölgesi aday hakemi kızı Yasemin Gürler’le gurur duyduğu dile getiren Samsun’un beyaz saçlı prensi efsane hakemi Babası Ali Gürler,“Bir zamanlar Türk futbol u adına bu sahalarda maç yöneterek, önemli bir yerlere geldim. Artık yerimizi kızı gibi genç hakemlere bırakma zamanı geliyor. Ayrıca bu önemli günde kızım için özel bir doğum günü pastası hazırlattım.  Pasta kesimi töreninde kızıma eşlik ettiğiniz içinde sizlere teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER




Ali Gürler Yasemin Gürler