Ankaragücü Samsunspor maçı canlı yayın ne zaman? Samsunspor puan durumu

TAKİP ET

Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Ankaragücü - Samsunspor maçı 29 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports Max 1'de canlı izleyebilirsiniz.

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ankaragücü sahasında Samsunspor'u konuk edecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de yer alıyor. Peki, Ankaragücü - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Ankaragücü - Samsunspor maçı 29 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports Max 1'de canlı izleyebilirsiniz.
Samsunspor Ankaragücü müsabakası kafile kadrosu belli oldu.
Ligde galibiyet alamayan tek takım olan Samsunspor, Ankara’ya 6 eksikle gitti. Kaleciler Okan Kocuk, Jakub Szumski ve Halil Yeral'in yanı sıra Yunus Emre Çift, Lubomir Satka, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Soner Gönül, Youssef Ait Bennasser, Soner Aydoğdu, Osman Çelik, Flavien Tait, Muhammed Gümüşkaya, Carlo Holse, Olivier Ntcham, Emre Kılınç, Moryke Fofana, Marius Mouandilmadji, Ercan Kara, Landry Dimata,
Yapılan son idmanda geçirdiği hafif sakatlık nedeniyle Mickael Tırpan ve tedavisi devam eden Taylan Antalyalı kafile kadromuzda yer almadı.
Samsunspor ile Ankaragücü 29 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Eryaman Stadyumu’nda karşılaşacak. Mücadeleyi Cihan Aydın, Hakan Yemişken ve Özgür Erdem hakem üçlüsü yönetecek.
Karşılaşma öncesinde Samsunspor’un 2 puanı bulunurken, Ankaragücü’nün ise 9 puanı bulunuyor.

Samsunspor