Arkoz Gaz Beton'dan Havza Belediye Başkanı Özdemir'e Ziyaret

TAKİP ET

Havza OSB'nin ilk yatırımcılarından ve üretime geçen yatırımlardan bir olan Arkoz Gaz Beton yetkilileri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında gerçekleşen ziyarette Arkoz Gaz Beton Satış ve Pazarlama Koordinatörü İbrahim Yılmaz firma olarak yapmış oldukları üretim ve ihraçat çalışmaları hakkında Başkan Özdemir’e bilgiler verdi.
Arkoz Gaz Beton Satış ve Pazarlama Koordinatörü İbrahim Yılmaz firma olarak üretime geçtikleri günden bu yanan artan bir kapasite ile çalıştıklarını ifade ederek ; “Yapmış olduğumuz yatırım ile hem istihdam sağladık hem de ülke ekonomisine artı katmanın gururunu yaşamaktayız.  İlk günden bu yana her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir’e teşekkür ederim”dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza OSB’nın hızlı bir büyüme trendi yakaladığını belirterek; “İnşallah Havza önümüzdeki yıllarda istihdam sorununu çözmüş ve göç alan bir ilçe olacak. Tüm çalışmalarımız bu yönde. Sizler gibi cesur yatırımcılarımızın sayesinde Havza OSB hızlı bir büyüme trendi yakaladı ve inşallah yapılacak alan genişleme çalışmalarının ardından bu trend daha da hızlanacak.”dedi.