Ambulans helikopterin tarlasına inmesine izin vermeyene gözaltı kararı!

TAKİP ET

Samsun'da acil bir hastayı almak için tarlaya inmek isteyen ambulans helikoptere izin vermeyen 45 yaşındaki kadın hakkında soruşturma açıldı, idari yönden 3.180 TL idari para cezası uygulandı.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Altınkaya Mahallesi'nde acil hastaneye gitmesi gereken kalp hastası bir kişi için sevkedilen ve tarlaya inmek isteyen ambulans helikopterin, tarla sahipleri tarafından engellenmişti. 45 yaşındaki N.Ş adlı kadın hakkında soruşturma başlatılarak gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Altınkaya Mahallesi'nde meydana geldi. Acil hastaneye gitmesi gereken kalp hastası bir kişi için sevkedilen ve tarlaya inmek isteyen ambulans helikopterin, tarla sahipleri tarafından engellenmişti. 
Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından mbulans helikoptere izin vermeyen 45 yaşındaki kadın hakkında soruşturma açılarak gözaltı kararı verildi.
Ambulans helikopterden yapılan anonsta 'Burası ekili arazi buraya inelim mi' sorusuna tarla sahiplerinin "İnme" diyerek karşılık vermesi ve helikopter ambulansı farklı bir tarafa yönlerdirmeye çalışması ilginç görüntüler oluşturmuştu.

Ambulans helikopter