Çarşamba'da narkotik operasyonu

TAKİP ET

Samsun ili Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 15.000 gram kubar kenevir esrar ve 100 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü unsurlarınca Kaçakçılık ve Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden icra edilen operasyonlarda;

Çarşamba-Durusu Mahallesinde; 20 Kasım 2017 günü saat 18.00 sıralarında, M.G. isimli şahsın, evinde uyuşturucu madde sakladığı ve ticaretini yaptığının bilgisi alınması üzerine olaya müdahale edilmiştir. Şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada (15.000) gram kubar esrar, (100) gram kenevir tohumu ve (1) adet hassas terazi ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.

Çarşamba-Eğercili Mahallesinde; 20 Kasım 2017 günü saat 14.00 sıralarında, icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında şüphe üzerine durdurulan Y.K. isimli şahsa ait otomobilde yapılan aramada, (600) paket bandrolsüz kaçak sigara (250 paket MM marka, 200 paket Zumerret marka ve 150 paket Prestige marka) ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Şüpheliler Y.K. ve yanında bulunan eşi E.K. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmışlardır. Şüphelilere (8.400 TL) idari para cezası düzenlenerek, suçta kullanılan otomobil (15) gün süre ile trafikten men edilerek Çarşamba Belediye otoparkına teslim edilmiştir.

Samsun Jandarma Komutanlığı tüm birimleriyle beraber gece-gündüz 24 saat esaslı suçlularla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.