Çöpten çıkan erkek cesedinin diğer parçaları da bulundu

TAKİP ET

Samsun'da çöp konteynerinde temizlik işçileri tarafından parçalanmış 50-55 yaşları arasında erkek cesedinin diğer parçalarını da bekçiler başka bir konteynerde buldu.

Samsun’da çöp konteynerinde temizlik işçileri tarafından parçalanmış erkek cesedinin kafa ve gövdesini de bekçiler başka bir konteynerde buldu. 
Samsun'un İlkadım İlçesi'nde belediye temizlik işçilerinin çöp koyternerinde bulduğu belden aşağısı olmayan erkek ceseedinin diğer parçalarıne da ulaşıldı.
Edinilen bilgiye göre, İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ilgaz Sokak'taki çöpkon teynerini boşalttı. Ağır bir koku üzerine temizlik görevlileri konteynerden çıkan çöp poşetini kontrol ettiğinde kolu ve bacakları kesilmiş erkek cesedi ile karşılaştı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Çöp kamyonundan alınan kimliği belirsiz ceset, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri cesedin geri kalan parçalarının bulunması için geniş çaplı arama başlattı.
Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı mahalle bekçileri 21:30 sıralarında diğer konteynere yaklaşık 500 metre ki uzaklıkta Olay yeri inceleme ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülen erkek şahsa ait cesedin kimlik tespiti için çalışılıyor.
Olay yeri inceleme ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülen erkek şahsa ait cesedin kimlik tespiti için çalışılıyor.

Kaynak: Samsun Gazetesi

Samsun çöp erkek cesedi