Havza'da Muhtar Hacı Uzun'un acı günü

TAKİP ET

Havza Muhtarları Derneği Başkan Yardımcısı ve Karageçmiş Mahallesi Muhtarı Hacı Uzun'un oğlu Mevlüt Uzun geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeni ile tedavi görmüş olduğu hastanede vefat etti.

Ankara’da memur olan ve geçtiğimiz günlerde geçirmiş olduğu beyin kanaması neden ile Ankara’da tedavi gördüğü hastanede 44 yaşında hayatını kaybeden Havza Muhtarları Derneği Başkan Yardımcısı ve Karageçmiş Mahallesi Muhtarı Hacı Uzun'un oğlu Mevlüt Uzun Havza’ya bağlı Karageçmiş Mahallesinde toprağa getirildi.
Uzun’un cenazesi baba evinden alınan helalliğin ardından Karageçmiş Camiine getirildi.
Burada ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının Merhum Uzun’un cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Uzun’un cenaze namazına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, muhtarlar ve mahalle sakinleri ile Uzun ailesinin yakınları katıldı.
Havza Muhtarları Derneği Başkan Yardımcısı ve Karageçmiş Mahallesi Muhtarı Hacı Uzun “Bizlerin acısına ortak olarak acımızı paylaşan ve taziyelerini bildiren herkesten Allah razı olsun. Gerek cenazemize katılan gerekse bizlere ulaşarak taziyelerini bildiren herkese teşekkür ederim” dedi.
Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ise; “Değerli abimi, başkan yardımcım ve muhtarımız Hacı Uzun’a ve ailesine Allah’tan sabır, Merhum kardeşimize Cenab-ı Mevla’dan rahmet diliyorum.” Dedi.

Havzada Muhtar Hacı Uzunun acı günü