KADEF'ten Ümmet Öngör'ün sağlığı ile açıklama

TAKİP ET

Samsun'un Hasköy Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ümmet Öngör, Çiftlik Caddesi İnce Sokak'ta uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. Öngör'ün sağlık durumuyla ilgili olarak KADEF sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Samsun'da Hasköy Cumhuriyet İlkokulu Müdürü ve Kavak dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Sekreteri Ümmet Öngör, kimliği belirsiz bir kişi tarafından İnce Sokakta uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.
112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk tedavisinin ardından, hastaneye kaldırılan Öngör'ün sağlık durumuyla ilgili olarak KADEF sosyal medya üzerinden açıklama yaptı; "KA-DEF Genel Sekreterimiz ve Kavak Tabaklı Mah.Delegemiz, Canik Hasköy Cumhuriyet İlköğretim Müd.Ümmet ÖNGÖR(37 yaşında) bugün (21.12.2019) Çiftlik Caddesinde eşiyle yürürken silahlı saldırıya uğramıştır..Silahlı saldırıya uğrayan Gen.Sekreterimiz Ümmet ÖNGÖR hocamızın karın bölgesine kurşun isabet ettiği ve ağır yaralı olarak Eğitim Araştırma Hastanesinde ameliyata alındığı ve ameliyatının iyi geçtiği bilgisi gelmiştir.Durumu hakkında bilgi geldikçe paylaşılacaktır.
Kadef Ailesi olarak üzgünüz, Ümmet Hocamıza acil şifalar dileriz.Dualarınızı bekliyoruz." denildi. 

Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız'da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yıldız, "Canik ilçesi Hasköy İlkokulu Müdürü Ümmet Öngör kardeşimizin uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanması eğitim camiamızı herkesi derinden etkilemiş ve üzmüştür. Tek tesellimiz Ümmet kardeşimizin sağlık durumunun şu an için iyi olduğu haberini almış olmamız Kardeşimize Cenab’ı Allah’tan acil şifalar dileriz. Bu olayın faillerini esefle kınıyoruz.
Toplum olarak insan hayatının değersizleştirildiği dünyevileşmenin getirdiği sonuçları bir an önce değiştirmek için her birimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirerek önce ahlak ve maneviyat şiarı ile gelecek nesillerimizi yetiştirmeliyiz."
 

Ümmet Öngör