Müge Anlı iddialara cevap verdi!

TAKİP ET

Reality şovların istihbarat bölümünde çalışmış olan Ayfer Çalıkıran'ın Müge Anlı'nın cinayetleri çözmediğini söyleyerek "Kolluğun başarısı sunucununmuş gibi görünüyor." demesi üzerine Müge Anlı'dan cevap geldi. Anlı, hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu bunun bir ekip işi olduğunu söyledi.

Müge Anlı Samsun Gazetesi’ne yaptığı açıklamada hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu bunun bir ekip işi olduğunu söyledi. 

Büyük kanallarda yayınlanan programların istihbarat bölümünde çalışmış muhabir Ayfer Çalıkıran itiraf niteliğinde basına yaptığı açıklama da, olayları Müge Anlı'nın çözmediğini, olayların kolluk ve savcılık tarafından çözüldüğünü belirtmişti.  
Müge Anlı konuyla ilgili Samsun Gazetesi muhabiri Emre Şahinol'a yaptığı açıklama da ise, bu haberin gerçeği yansıtmadığını, bunun bir ekip işi olduğunu söyledi. Anlı “Bize gelen ihbarları büyük bir titizlikle inceliyoruz, eğer bir cinayet varsa, cinayete kurban gitmiş kişilerin yakınlarını canlı yayına alıyor ve olayları titizlikle araştırıyoruz” dedi. Hakkında çıkan haberlerinde gerçeği yansıtmadığını, böyle bir şeyin söz konusu olmayacağını vurguladı.