Samsun'da kadına şiddet, Adalet Bakanı Gül açıklama yaptı

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesinde gece saatlerinde bir kadına şiddet görüntüleri, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına kaydedildi.

Samsun'da sokak ortasında bir kadın, eşi tarafından öldüresiye dövüldü. Samsun'un Canik ilçesinde gece saatlerinde sosyal medyaya düşen görüntüler kan dondurdu. Canik ilçesinde bir kadın sokak ortasında gece saatlerinde öldüresiye dövüldü, o anların görüntüleri izleyenleri çileden çıkarttı.

Kadının bilincini kaybedene kadar kafasına defalarca tekme attığı görüldü. Konuyla ilgili olarak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı, "Samsun’da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak." dedi.

Samsun Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'de olayla ilgili ise "06.03.2021 Cumartesi günü akşam saatlerinde İlimizde meydana gelen kadına yönelik şiddet olayıyla ilgili olarak; Saat: 21.00 sıralarında Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesinde İ.Z. isimli şahıs, eski eşi E.M.’yi darp etmiş ve ihbar üzerine olay yerine giden kolluk kuvvetlerimiz tarafından İ.Z. gözaltına alınmış olup soruşturma devam etmektedir. Kafasında darbeler olduğu belirlenen ve kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden müşteki E.M.’nin durumu yakinen takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıklaması yaptı.

Samsunda kadına şiddet