Samsun'da öğrenci servisi kaza yaptı

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba İlçesi Irmaksırtı Mevkii'nde öğrencileri taşıyan servis minibüsün takla attığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde öğrenci servisi önce otomobile ardından aydınlatma direğine çarptı, olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. 12 Yaralı'nın olduğu kazada 2 öğrencinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Samsun Tofaş Basketbol Kulübü Sorumlusu Mustafa Berberoğlu, kazada yaralanan öğrencilerin kulübün sporcuları olmadığını söyledi.

Samsun'un çarşamba İlçesi'nde öğrenci servisinin devrildiği kazadan acı haber geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan öğrencilerden Batuhan Yılmaz kurtarılamadı.

Samsun’un Çarşamba ilçesi Samsun-Ordu karayolu Irmaksırtı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, alınan bilgiye göre, öğrencileri taşıyan 55 C 6076 plakalı minibüs, iddiaya göre bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolünü kaybederek takla attı. 
Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken durumu ağır olanların ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğü öğrenildi.

Samsun Öğrenci Servis Kaza