Samsun'a iki şehit cenazesi geldi!

TAKİP ET

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekâtına katılan Türk Askerlerinin bulunduğu El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurlarının saldırısında şehit olan, Piyade Uzman Çavuş Hasan Kavuz ve Piyade Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın'ın cenazesi, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda Samsunlular ve protokol üyeleri ile birlikte karşılandı.

Gaziantep’te düzenlenen törenin ardından şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan KAVUZ ve Piyade Uzman Çavuş Ali Sezai YALÇIN’ın naaşı, askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Karşılamanın ardından askerler tarafından cenaze aracına taşınan şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan KAVUZ’un cenazesi Çarşamba ilçesine, şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Sezai YALÇIN’ın cenazesi ise Tokat ili Erbaa ilçesine uğurlandı.


        Karşılama törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Vali Yardımcısı Recep YÜKSEL, Dr. Hakan KUBALI, Büyükşehir Belediyesi  Meclis Grup Başkan Vekilil Nihat SOĞUK, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal AĞAOĞLU, İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı P. Alb. Sedat BULUT, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG. Alb. Murat ÖZER, ilçe belediye başkanları, askeri, adli ve mülki erkan, emniyet mensupları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri, şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.