Samsun'da AVM'ler yangın tedbirlerini aldı mı?

TAKİP ET

Rusya'nın doğusundaki Sibirya bölgesinin Kemerovo kentindeki bir alışveriş merkezinde yangın çıkmış çoğunluğu çocuk olmak üzere şuana kadar 64 kişi hayatını kaybetmesi, gözleri Samsun da hergün binlerce insanın kullandığı alışveriş merkezilerine çevrildi.

Rusya'nın doğusundaki Sibirya bölgesinin Kemerovo kentindeki bir alışveriş merkezinde çıkan yangında en az 64 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken, bunun 41'ı çocuk 64 kişiden de haber alınamadığı aktarıldı.

Kurtarma çalışmalarına rağmen kayıp kişilerden büyük ölçüde umut kesildiği ve ölü sayısının 100'ü geçmesinden korkulduğu öğrenilirken, gözler Samsun da bulunan alışveriş merkezlerine çevrildi.

Samsun'da bulunan günlerde binlerce insanın kullandığı alışveriş merkezleri güvenli mi? olası bir yangın anında müdahele ekibinin zaman olarak durumu nedir? düzenli olarak yangın tatbikatları yapılıyor mu? İtfaiye alışveriş merkezine kaç dakikada ulaşıyor? gibi sorular sorulmaya başlanırken, yetkililerin en kısa süre içinde gerekli önlem ve tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı.

Gazetenizolsun Haber Merkezi

Samsun AVM