Samsun'da canlı bomba mı var? CHP'li Akcagöz'den korkutan açıklama!

TAKİP ET

CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz hafta içi Samsun emniyet müdürlüklerinin önünde alınan tedbirlerle alakalı olarak halk arasında "Samsun'da da canlı bomba mı var" sorusunun konuşulduğunu ifade ederek, "Emniyet Müdürlüğü, kendisini cadde kapatarak koruyacak bir duruma gelmişse, Samsun halkı kendisini terörden ve teröristten nasıl koruyacaktır; bu konuya da mutlaka açıklık getirilmelidir. " dedi.

Akcagöz yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nün ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlyasköy polis karakolunun önünden geçen cadde ve sokaklar terör tedbiri olarak bariyerle araç trafiğine kapatılmıştır. Bunun gerekçesi olarak, ülkede artan terör olayları gösterilmektedir.  
           Tedbir amaçlı alınan bu karar sonucunda, trafiğe kapatılan caddelerdeki trafik akışının yan yollardan sağlanacak olması başka büyük keşmekeşi beraberinde getirecektir. Birincisi, cadde kapatmak suretiyle, Samsun adına teröre teslim olmuş bir görüntü verilmiştir. İkinci olarak da, Samsun'da terörle mücadele yöntemi ve tedbir olarak cadde kapatma yoluna başvurulması, kapatılan caddelerin, Samsun'un en işlek caddeleri olduğu düşünüldüğünde, insanların rahat ulaşım özgürlüğünün de sekteye uğrayacak olmasını kaçınılmaz kılacaktır. 
          Kamuoyunda, özellikle 'canlı bomba'ların, aralarında Samsun'un da bulunduğu illerde eylem hazırlığı içinde olduğu konuşulmaktadır. Emniyet Müdürlüğü, kendisini cadde kapatarak koruyacak bir duruma gelmişse, Samsun halkı kendisini terörden ve teröristten nasıl koruyacaktır; bu konuya da mutlaka açıklık getirilmelidir. " dedi.

samsun canlı bomba