Samsun'da Çöpte Bulunan Cesetle İlgili Yeni Gelişme

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda çöpte bulunan cesetle ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Samsun’un İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesinde ilkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp kamyonunda battaniyeye sarılı kol ve bacakları kesilmiş erkek cesedi bulundu. Konuyla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri yaptığı çalışmada yabancı uyruklu 7 kişiyi gözaltına aldı.
Olay, 12 Ocak Pazar günü Reşadiye Mahallesi Ilgaz sokak üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. İlkadım belediyesine ait çöp toplama kamyonunda pres işlemi öncesinde çöp poşetinde kanlar içinde ceset olduğunu fark eden belediye temizlik görevlileri, durumu polise bildirdi. Belediye görevlileri kamyonu durdururken, ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. 
DİĞER PARÇALARI ÜST SOKAKTA BULUNDU
Baş ve gövdesi bulunan Cesedin, kesilen kol ve bacakları da bir üst sokaktaki çöp konteynerinde bulundu. Cesedin bütün parçaları otopsi için morga götürüldü.
KİMLİĞİN TESPİTİNE ÇALŞILIYOR
Kimlik tespiti için cesetten alınan örnekler daha sonra Trabzon Adli Tıp Grup Başkanlığı'na gönderildi. Otopside cesedin kafasında kemik kırığı ve kafa içerisinde kanama tespit edildiği de belirtildi.

Haber:Samsun Gazetesi