Silivri İlçe Emniyet Müdürü Çalışkan'ın cenaze namazı Terme kılınacak

TAKİP ET

Makamında intihar eden Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Samsun'a gönderildi. Terme Kocaman Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Çalışkan'ın cenazesi 1 Ağustos salı günü definedilecek.

Bugün sabah saatlerinde makamında intihar etmiş olarak bulunan Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın cenazesi memleketi Samsun'a gönderildi. 

Silivri Cumhuriyet Savcılığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Çalışkan'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Kozlu Gasilhanesi'ne götürülmüştü. Bu akşam saatlerinde buradan alınan Hakan Çalışkan'ın cenazesi, memleketi Samsun'a gönderildi.

Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, 26 Aralık 2016 tarihinde Emniyet Müdürü Hakan Er’in yerine Silivri’ye Emniyet Müdürü olarak tayin olmuştu. 2 çocuk babası olan Çalışkan, özellikle uyuşturucu konusunda ilçede büyük hassasiyet göstermesi ile biliniyordu.

Terme Kocaman Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Çalışkan'ın cenazesi 1 Ağustos Salı günü definedileceği öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın, çalışma odasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kendisine ait beylik silahı ile intihar etmiş olduğu olay yeri incelemesinden sonra anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikata Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı devam etmektedir” denildi.

Silivri Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada ise , “Emniyet Müdürü Çalışkan'ın intiharında adli yönden önem arz eden şüpheli bir duruma rastlanmamıştır” denildi.

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan