Son dakika Ecrin bebek haberi, flaş açıklama!

TAKİP ET

Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Çakmak, Ecrin Kurnaz ile ilgili Samsun Medya Grubu'na son dakika açıklamalarda bulundu.

Samsun'da cesedi bulunan Ecrin Kurnaz tacize uğradı mı? Samsun'da Ecrin Kurnaz'ın katili kim? 

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs’ta kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’a ait olduğu değerlendirilen ceset parçaları ve kıyafetlere ulaşıldı.  Konuyla ilgili Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Çakmak ilk açıklamasını Samsun Medya Grubu'na yaptı. 
Cumhuriyet Başsavcısı Çakmak yaptığı açıklamada, "Bulunan cesedin bir buçuk yaşlarında bir çocuğa ait olduğu tespit edildi. Vücut çok tahrip olduğu için yırtıcı bir hayvan tarafından saldırıya uğradığı bulguları ön plana çıkıyor. Yapılan ilk incelemede cesedin üzerinde bir cinsel istismara dayalı bulgu olmadığı tespit edildi. Gerekli tahkikat yapılıyor. Herhangi bir gözaltı şu aşamada yok. Vücut bütünlüğü tamamen bozulduğu için diğer vücut parçalarını arama çalışmalarımızı devam ediyor" dedi.
Öte yandan ceset arama köpeği Abrek gün boyu Ecrin'in bulunduğu dere yatağında arama yaptı. AFAD ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor. 

Ecrin Bebek haber