Terme'de kayıp baba havadan ve sudan aranıyor!

TAKİP ET

Samsun'un Terme ilçesinde ırmağa atlayan kızını kurtarmak için suya giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Gürsel Günal'yi kurtarma çalışmaları hem ırmak içinde hemde helikopter ile havadan devam ediyor.

Samsun’un Terme ilçesinde ırmağa atlayan kızını kurtarmak için suya giren ve akıntıya kapılarak kaybolan  Gürsel Günal'yi kurtarma çalışmaları hem ırmak içinde hemde helikopter ile havadan devam ediyor.

Gün boyunca baba Gürsel G. için Samsun Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı kurbağa adamlar, Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından Terme Irmağı'nda arama tarama çalışmaları geceden bu yana sürüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopter de arama çalışmalarına havadan destek veriyor.  

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ta yaşanan olay ile ilgili "Dün akşam Terme Irmağı'nda yaşanan üzücü olayın ardından kızını kurtarmak için hayatını hiçe sayan kahraman baba Gürsel Günal'ı arama çalışmaları sürüyor. Olay yerinde arama kurtarma ekiplerinden bilgi aldık." dedi.
 

terme intihar