ASFED Havza İlçe Başkanlığı iftar programı düzenledi

TAKİP ET

Kısa süre önce oluşumu tamamlanan Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) Havza İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Kahveland Havza Şubesinde düzenlenen ve bürokrat, siyasi, sivil toplum örgütleri ve iş dünyasından önemli isimleri bir araya geldiği iftar yemeği öncesi Kur'an-ı Kerim okunarak dua etti.
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan ASFED Havza İlçe Başkanı iş insanı Aydın Kaya “ASFED'in Havza ilçe başkanlığı görevine atanmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Federasyonumuzun Havza’da temsilciliğinin açılması Havza’lı iş insanlarımızın ve sanayicilerimizin önünü açacaktır. Aynı zamanda Havza OSB’’nin tanıtımı ve daha fazla yatırımcı gelmesi adına böyle bir girişim bizler adına çok önemli. İlçemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla tüm kurumlarımız ve STK’larımız ile işbirliği içinde çalışacağız. İlçemize hayırlı olsun. Düzenlemiş olduğumuz İftarımızı katılım sağlayan herkese teşekkür ederim.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise görev süresi boyunca ASFED ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ve ASFED’in ilçede temsil edilmesinin Havza için önemli olduğuna değinerek; “Görevde olduğun sürece ilçem için çalıştım. İnşallah bundan sonrada hep birikte ilmeiz için çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.
İftar programına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, Gençlik Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Orman İşletme Şefi Rıdvan Mutlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, CHP İlçe Başkanı Şener Geçit, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Tuncer Özen, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yöndemli, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, CHP Belediye Başkan Adayı Ertaş Çoban, BBP Belediye Başkan Adayı Ferhat Gültekin, Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Esnaf Kefalet Başkanı Ömer Büyük, Madeni İşler Başkanı Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin, Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin, Samsun Havzalılar Dernek Başkanı Yahya Bozkurt, 25 Mayıs Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fahri Çiftçi, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Harun Saat, iş insanları ve davetliler katıldı.