Aydınlar Group'tan İftar Yemeği

TAKİP ET

Aydınlar Group bünyesindeki Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut firmasının geleneksel iftar yemeği, yoğun katılımla gerçekleşti.

Aydınlar Group bünyesindeki Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut firmasının sahibi Sezgin Aydın, sektörün önde gelen isimlerini gerçekleştirdikleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya getirdi.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ
Samsun'un markası Aydınlar Group, Tekkeköy ilçesindeki Grand Premium Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftar programında çok sayıda davetliye ev sahipliği yaptı. Dualarla iftarın açıldığı program, semazen gösterisiyle devam etti. Yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. İftar programına katılanlara teşekkür eden Aydın, "Geleneksel iftar yemeğimizle sektörümüzü bir araya getirdik. Manevi duyguları yaşadığımız güzel bir program oldu. Birlik ve beraberlik adına güzel atmosfer yakaladık. İftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.Programa AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Osman Kandıra, Samsun Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Hakan Süzer, AK Parti Milletvekili aday adayları Muhammet Üstün ve Emrah Baştan, STK temsilcileri, çok sayıda inşaat firması sahibi, müteahhit ve davetli katıldı.