Bafra Belediyesi'nde Bem Bir Sen İle SDS yüzde 100

TAKİP ET

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM BİR SEN) Samsun Şube Başkanlığı ve Bafra Belediyesi arasında bir süredir devam eden Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS)karşılıklı atılan imzalar ile yenilendi. Atılan imzalar ile SDS oranı Bafra Belediyesinde yüzde 100 oldu.

Sosyal Denge Sözleşmesi Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından atılan karşılıklı imzalar ile yenilendi.
İmza programında Bem Bir Sen Samsun Şube Başkan Yardımcısı Sabri Keskinoğlu, Bem Bir Sen Bafra Belediyesi iş yeri temsilcisi Ahmet Ziya Aliçeşme ile belediyede görevli memurlar katıldılar.

Yenilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Bem Bir Sen Bafra Belediyesi iş yeri temsilcisi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür ederek; “Başkanım bizler için elinden geleni yaptı.Mesai arkadaşlarım adına kendisine yürekten teşekkür ederim.” Dedi.


Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “Memurlarımız ve sendikamız adına imkanlar dahilinde en iyi şartlar ile her zaman çalışanının yanında olduğunu gösteren Belediye Başkanımız Sayın  Hamit Kılıç’a yürekten teşekkür eder ve sözleşmemizin üyelerimize, ailelerine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bizlerde Bem Bir Sen üyeleri olarak her zaman başkanımızın yanında ve halkımızın hizmetindeyiz. Samsun’da örnek bir sözleşmeye imza attık. Yüzde 100 SDS memurlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise göreve geldiği günden bu yana her zaman çalışandan yana olduğunu belirterek; “İmkanlarımız dahilinde tüm çalışanlarımızın yanındayız. İnşallah ilçemize her zaman olduğu gibi birlikte hizmet edeceğiz. Sendikamıza çalışanların hakları konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. İmzaladığımız sözleşmenin çalışanlarımıza ve belediyemize hayırlı olsun.”dedi.
İmza törenin ardından Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a günün anısına İstanbul’un Fethini tasvir eden tablo hediye etti.
Daha sonra hep birlikte birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine geçildi.



Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Savaş Gayretli