Bafra'da çocukların yüzü gülüyor

TAKİP ET

Bafra Belediyesinin düzenlediği sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikler bütün hızıyla devam ediyor. Düzenlenen etkinlikler başta öğrenciler olmak üzere, sanatseverler ve ilçe halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çocukların kişisel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla tiyatro oyunları sergiliyor. Öğrenciler ve Bafralılar etkinliklere büyük ilgi gösteriyor.

2001 yılından bu yana ücretsiz tiyatro oyunları sergileyen ETİ Çocuk Tiyatrosu Bafra Belediye Kültür Merkezinde “Kırmızı Başlıklı Kız” adlı oyunu sergiledi. Çocukların büyük beğenisini toplayan “Kırmızı Başlıklı Kız” oyunu, Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde, 26-27 Nisan 2018 tarihlerinde 15.30 ve 17:30 saatlerinde dört seansla çocuklarla buluştu.  2017-2018 sezonunda da seyircisiyle buluşan Charles Perrault’un eserinden uyarlan Kırmızı Başlıklı Kız oyununun temelinde; büyüklerin sözünden çıkmanın ve doğru yoldan ayrılmanın ne kadar çok soruna yol açabileceğinin yanı sıra, tanınmayan kişilere karşı da dikkatli olunması gerektiği anlatılıyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,  kültür ve sanat faaliyetlerine ara vermeden devam edeceklerini ve bu anlamda düzenlenen tüm etkinliklere de destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi. 

bafra haber