Başkan Şahin'den Bakan Soylu'ya tebrik ziyareti

TAKİP ET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'den, Bakan Soylu'ya tebrik ziyareti.

Ankara’daki ziyaretlerine devam eden Başkan Şahin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Partimizde şimdiye kadar çok önemli vazifeleri üstlenen Sayın Soylu’ya yeni kurulan hükümetimizde ki görevi nedeni ile başarılar diliyorum. Sayın bakanımıza Bafra’dan selam getirdik. Kendisi için Bafra’nın ayrı bir önemi var, sayın bakanımızın da bizlerde ayrı bir yeri var. İnşallah yeni görevini de layığı ile en iyi şekilde yerine getirecektir,bunda hiç kuşkumuz yok. Sayın bakanımız, makamlarında bizleri kabul ettiler, nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

Çalışma Bakanı Süleyman Soylu ise Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ”1 Kasım seçimlerinde Bafra’mız partimize büyük bir destek vermiştir. Bizler Bafra’yı önemsiyoruz.” dedi .

Konuşmasında her konuda Bafra’nın yanında olacağını ifade eden Bakan Soylu “Buradan sizlerin vesilesi ile bir kez daha Bafralı kardeşlerimizi selamlıyor, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum.” dedi. 

 

Başkan Şahin ziyareti sırasında Bakan Soylu’ya günün anısına, Bafra’nın sembolü olan tarihi Çetinkaya Köprüsü ve Kuş Cenneti betimlemeli plaket takdim etti.