Doktora yönelik bıçaklı saldırıya Samsun Valiliği'nden açıklama - Bafra Haber

TAKİP ET

Bafra Haber - Samsun Valiliği, Bafra Devlet Hatanesi'nde görev başında bıçaklı saldırıya uğrayan Acil Servis Doktoru Celal Ayyıldız'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, saldırıyı kınadı.

Samsun Valiliği sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Görevi başında saldırıya uğrayan Bafra Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimimiz Celal Ayyıldız’a geçmiş olsun  dileklerimizi iletiyor, bu tür şiddet olaylarının bir daha tekrarlanmaması temennisiyle menfur saldırıyı kınıyoruz.
Şiddetin hiçbir bahanesi olmamakla birlikte, özellikle sağlık çalışanlarımızın hayatları pahasına büyük bir mücadele verdikleri bu dönemde yapılan saldırı hepimizi derinden yaralamıştır.
Saldırıyla ilgili hukuki süreci yakından takip edeceğiz ve her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

NE OLMUŞTU?
Samsun’un Bafra ilçesinde Devlet Hastanesi’nde meydana gelen olayda doktora bıçaklı saldırıyı polis ve güvenlik ekipleri tarafından engellendi.
Alınan bilgiye göre; H. K. isimli genç ile Acil Servis Doktoru Celal Ayyıldız arasında kendisi ile ilgilenmediği iddiasıyla tartışma yaşandı. H. K. elinde gizlediği bıçakla doktora saldırdığı belirtildi. Doktor Ayyıldız saldırıyı yara almadan atlatırken, H. K. polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

bafra haber