Öğrenciler Bafra Belediyesi'ne teşekkür etti

TAKİP ET

Türkiye'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında uçuşları sonlandırmasının ardından İtalya'dan ülkeye getirilen ve Samsun'da karantinaya alınan üniversite öğrencileri,video klip ve notlar hazırlayarak Bafra Belediyesine teşekkür etti.

Samsun'daki yurtlarda karantinada tutulan 401 öğrenci gerekli sürenin bitmesi ile birlikte evlerine gönderildi. Samsun’da kaldıkları süre içerisinde kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten oldukça etkilendiklerini ifade eden öğrenciler, “Bafra Belediyesinin gönderdiği nokul ve diğer hediyelerle artık hepimiz birer Samsunluyuz. Öğrenciler Belediye Başkanı Hamit Kılıç nezdinde tüm Bafra halkına da şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

‘ÖĞRENCİLERİMİZ MİLLETİMİZE O MESAJI VERDİLER’
Hazırladıkları kliple düşüncelerini dile getiren öğrencilere teşekkür eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç , "Öğrencilerimiz çok uyumlu bir şekilde bu 14 günlük karantinaya sabrettiler. İtalya'daki daha ağır şartları gördükleri için bu salgının farkındaydılar ve görevli arkadaşlarımıza çok yardımcı oldular. Sağlıklı günlere ulaşmak için öğrencilerimiz milletimize o mesajı verdiler. Bizlerde Samsun’da kaldıkları süre içerisinde Bafra’mızın meşhur nokulunu tatmalarını isteyerek ikram ettik. Genç olmalarına rağmen 14 gün sabırlı şekilde bekleyen kardeşlerimizi, sağlıklı bir şekilde ailelerinin yanına uğurlamanın mutluluğuna vakıf olduk. Bundan sonraki yaşantılarında kendilerine sağlık ve mutluluklar diliyorum”  dedi.
Köksal ÖNER

Bafra Belediyesi