Barcelona'dan Samsunspor'a! Fenerbahçeli Emre Demir Samsunspor'a geliyor

TAKİP ET

Fenerbahçe, Barcelona'dan transfer ettiği Emre Demir'i sezon sonuna kadar Yılport Samsunspor'a kiraladığı iddia edildi. 19 yaşındaki futbolcunun kısa süre içinde Karadeniz ekibiyle resmi sözleşmeye imza ataması bekleniyor.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe, Barcelona'dan bedelsiz olarak renklerine bağladığı Emre Demir'i, 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'a kiraladı. 19 yaşındaki futbolcunun kısa süre içinde Karadeniz ekibiyle resmi sözleşmeye imza ataması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin yeni yıldızı, sezon sonuna kadar Karadeniz ekibinin Süper Lig'e çıkması için ter dökecek.
EMRE DEMİR KİMDİR?
Feherbahçe, geleceğin en büyük yıldız adayları arasında gösterilen Emre Demir’i Barcelona’dan transfer etti. Salı günü resmileşen transferin ardından kulüp yönetimi, genç yıldızı sezon sonuna kadar Samsunspor’a kiralama kararı aldı.
JORGE JESUS BÖYLE İSTEDİ
Fenerbahçe, FC Barcelona forması giyen 19 yaşındaki Emre Demir ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. İstanbul’a gelerek takıma katılan genç oyuncu için Jorge Jesus’tan flaş bir rapor geldi. Emre Demir’in mevkisinde yeterince oyuncu olduğunu söyleyen Portekizli çalıştırıcı, genç oyuncunun yaklaşık 1 sezondur profesyonel maç oynamadığını belirterek yarım sezon için başka bir takıma kiralanması gerektiğini söyledi.
BU AKŞAM SAMSUN’A GELİYOR
Fenerbahçe yönetimi ise bu karara saygı duyarak ilk adımları attı ve genç yıldızın sezon sonuna kadar Samsunspor’a kiralanacağını duyurdu. Emre’nin akşam itibariyle Samsun’a gideceği öğrenildi.

EMRE DEMİR'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Fenerbahçe’nin Barcelona’dan transferi Emre Demir’e Kayserispor’da 15 yaşındayken kaptanlık veren teknik direktör Bülent Uygun FANATİK'e verdiği röportajda şu sözleri söyledi:
"Geçişleri en iyi yapabilecek kalitede bir 8 numara. Seneye çok iyi işler yapacaktır, çünkü Jesus’un bu sene oynatacağını sanmıyorum. Fenerbahçe çok kaliteli bir genç transfer yaptı, tekniği oyun görüşü ve klas paslarıyla kendi jenerasyonun en iyisi."
"Fenerbahçe maçlarını izlemeye gitmiyor musun diyorlar. ‘Arda oynuyor da biz mi gitmiyoruz!’ diyorum. Arda gibi yetenek oynasa gözümün pası silinmesi için koşarak izlemeye giderim. Emre Demir ise biraz daha 2. Bölge oyuncusu. 8 numarada kalitesi ve yeteneği ile 3. bölgeye geçişleri en iyi yapacak adamların başında gelecektir. Seneye çok kaliteli işler yapacaktır. ‘Seneye’ diyorum. Jesus o şansı bu sene vermeyecek çünkü."
Fenerbahçe'den Bülent Uygun'u haklı çıkartacak bir hamle geldi ve ayağını tozuyla Sarı Lacivertliler, Emre Demir'i sezon sonuna kadar maç kondisyonunu kazanmak için yeni bir takıma kiralamaya karar verdi.
Haber Global'in geçtiği bilgilere göre; Fenerbahçe, Barcelona’dan bonservissiz kadrosuna kattığı Emre Demir’i sezon sonuna kadar 1. Lig ekibi Samsunspor’a kiralık olarak verdi. Sarı-lacivertliler, Jorge Jesus’un da onayıyla genç oyuncusu Samsunspor’a ücretsiz olarak kiraladı. Emre Demir, bu akşam saat 20.00’da Samsun’a gidecek.

Kaynak: yenigundehaber.com