Basın Sözcüsü Köksal Öner: Türk Polis Teşkilatımızla gurur duyuyorum

TAKİP ET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, 'Değerli hemşerimiz olan yeni Atakum İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Harun Kökduman'ı makamında ziyaret ettim ' dedi.

Türk Polis teşkilatı ile har zaman gurur duyduğunu dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner,“Emniyet teşkilatımızın her kademesinde göre yapan ve Atakum İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Sayın Harun Kökduman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundum ” dedi. 
Devletimizin her kademesinde görev yapan Türk Polisi teşkilatı ile bir kez daha durur duyduğunu vurgulayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, “Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden günümüze kadar, ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için Türk Polis teşkilatımız  gece gündüz fedakârca görevini yapmaktadır. Bu vesileyle görevi başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet geride kalan gözü yaşlı ailelerine sabırlaralar,gazilerimizde açıl şifalar diliyorum. Sayın Müdürüm beni bugün makamınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum ”diye konuştu
Ziyaretinden dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner’e teşekkür eden Atakum İlçe Emniyet Müdürü Harun Kökduman ise, “Bu önemli ziyaretiniz beni onurlandırdı. Halkımızı huzurunu sağlamak amacıyla Atakum ilçe Emniyet Müdürü olarak görevimin başındayım.   Ayrıca Türk Polis teşkilatının her kademesinde görev yapanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Sizle olan birlikteliğimiz her zaman devam edecektir ”şeklinde konuştu.
Günün anısına Atakum İlçe Emniyet Müdürü Harun Kökduman Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Köksal ÖNER