Başkan Demirtaş'tan kreş açılışına davet

TAKİP ET

Mahalle Kreş ve Kültür Evi Projesi'nin ilki Kadıköy Mahallesi'nde hizmete açılıyor. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş açılışa tüm hemşehrilerini davet etti.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın insana hizmet anlayışıyla geleceğin teminatını olan miniklerin kişilik ve kimlik kazanmalarına destek sağlayacak olan “Mahalle Kreş ve Kültür Evi” projesinin ilki Kadıköy Mahallesi’nde hizmete açılıyor.
İlkadım Belediyesi insan ve hizmet odaklı çalışmalarına devam ediyor. Başkan Demirtaş ilçeye kazandırdığı “Mahalle Kreş ve Kültür Evleri” projesini art arda açılışlarla ilçe halkının kullanımına sunuyor.4 farklı mahallede sırasıyla hizmete girecek olan “Mahalle Kreşi ve Kültür Evi” projesinin ilk açılışı 18 Ekim Çarşamba Günü Saat:15:00’da Kadıköy Mahalle kreşi ile start alacak.


“Açılışımıza tüm halkımız davetlidir”
Mahalle Kreş ve Kültür Evi projesi kapsamında açılışı gerçekleşecek olan Kadıköy Kreşine tüm İlk adımlıları davet eden Başkan Demirtaş, “İlçemiz her geçen gün geliştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu eserlerimiz kentimize katkı sunacak.İlçe halkımız her şeyin en iyisine layık. Şehrimize kazandıracağımız okul öncesi eğitimin temel basamağı olan mahalle kreşlerimizin açılış törenine tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

İlkadım Belediyesi