Başkan Gayretli'den Genel Başkan Uslu'ya tam destek

TAKİP ET

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM BİR SEN) Samsun Şube Başkanı Gayretli; 'Genel Başkanımız Uslu'nun yanındayız'

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM BİR SEN) Samsun Şube Savaş Gayreti yapmış olduğu açıklamada gerçekleştirilecek olan Bem Bir Sen 7. olağan Genel kurulda Şube ve il Başkanları olarak Genel Başkan Levent Uslu’nun yanında ve destekçisi olduklarını ifade etti.
Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli yapmış olduğu açıklamada Bem Bir Sen Genel 7. Olağan Genel Kurulu öncesi Samsun, Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Sinop, Gümüşhane, Bayburt, Tokat, Çorum ve Amasya Şube ve İl Başkanlıkları olarak yapılan ortak açıklama ile Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu’nun yanında olduklarını beyan ettiklerini belirterek; “ Genel Başkanımız  Levent USLU Liderliğinde mevcut konjonktürel duruma rağmen sürekli büyüyen dahili ve harici saldırılara rağmen devamlı olarak gelişen yerel yönetim memurlarına tarihi kazanımlar sağlayan BEM-BİR SEN Allah’ın izni ile teşkilatımızın destek ve duası ile yine Genel Başkan Levent Uslu liderliğinde gücüne güç katarak ilerlemeye devam ederek saklı kapılar ardından tuzaklar kuran örgütlü güruh ve aveneleri buna mani olamayacaktır.” Dedi.


Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Gayretli ; “Bu hakikati bir kez daha ifade etmek adına Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Sinop, Gümüşhane, Bayburt, Tokat, Çorum ve Amasya Şube ve İl Başkanlıkları ile birlikte Samsun Bem Bir Sen Şube Başkanlığı olarak şubat ayında yapılacak olan  7. Olağan Genel Kurul seçimlerinde Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu ve ekibini destekleme kararını aldığımızı tüm teşkilatımız ve kamuoyuna saygı ile bildiririm.” Dedi.

bembirsen Savaş Gayretli