Başkan Gayretli: Sözleşmeli Kardeşlerimizin Kadroları Hayırlı Olsun

TAKİP ET

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM BİR SEN) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamuda sözleşmeli olarak çalışanlara yönelik kadro müjdesi sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Gayretli yapmış olduğu değerlendirmede “Sözleşmeli kardeşlerimiz için hayırlı olsun” dedi.

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, BEM BİR SEN Genel Başkanı Levent Uslu ve BEM BİR SEN Genel Merkezi tarafından yıllarca mücadelesini verdiği sözleşmeli personele kadro verilmesi çalışmasında ilk olarak 6. Dönem Toplu sözleşmesine sözleşmelilerin kadroya geçirilmesinin kabul ettirilmesi ile başlayan sürecin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadro müjdesi ile  tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti diye getirerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjdeyle sözleşmeli kardeşlerimiz 2023 yılına kadrolu olarak girecektir” dedi.

Gayretli şöyle devam etti; “Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın, Hak arayışında Hakkı üstün tutan bir anlayışla hareket ederek mazlumun sesi ve yanında oluşu, gece demeden gündüz demeden samimiyet, özverili gayret ve çabaları meyvesini vermiştir. Biz birlikte güçlü ve Büyük BEM-BİR-SEN Ailesiyiz. En başta sayın genel Başkanımız Levent Uslu’ya sonra da bize güvenen, Destek olan, algı operasyonlarına aldırış etmeden, dik duran, yarı yolda bırakmayan, üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Sözleşmeli kardeşlerimiz adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere BEM BİR SEN Genel Başkanımız Levet Uslu ve değerli yönetim kurulu üyeleri ile emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.