Başkan Gençay'dan Saydam'a Sert Yanıt

TAKİP ET

İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram'ın iddialarını yalan ve iftira temeli üzerine kurduğunu ifade eden Başkan Mahmut Gençay, 'İftira dolu söylemlerle amacınıza ulaşamazsınız' dedi.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik’te yer alan ve Orman Genel Müdürlüğü’ne ait olan Yürüyüş Parkı ile ilgili asılsız beyanlarda bulunan ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya iftira atan İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram’ın iddialarına sert bir şekilde cevap verdi. İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Bayram’ın iddialarını yalan ve iftira temeli üzerine kurduğunu ifade eden Başkan Mahmut Gençay, “İftira dolu söylemlerle amacınıza ulaşamazsınız” dedi. 
“Muhalefet belirli bir haya çerçevesinde yapılması gerekir”
AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, İyi Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram’ın Orman Genel Müdürlüğü tarafından Canik’e yapılan Yürüyüş Parkı’nın bakımsızlığı üzerinden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı hedef alan asılsız iddialarını sert bir dille cevap verdi. Başkan Mahmut Gençay, iftira siyasetiyle Canik’in gelişimine set çekmek isteyenlerin amacına ulaşamayacağını ifade ederek, “Canik Belediye Başkanımız İbrahim Sandıkçı’nın ilçemiz için yoğun bir gayretle çalıştığını tüm vatandaşlarımız şahit, kalpleri ise mutmaindir. İlçemiz, belediyemiz ve kamu kurumlarımızın yatırımlarıyla değerine değer katarken, her alanda gelişmiştir. Bugün canını dişine takarak ilçemizi daha refah bir hale getirmek adına çalışan Belediye Başkanımız İbrahim Sandıkçı’yı vizyonsuz olmakla itham edenlerin aynanın karşısına geçerek kendisine bakmasını ve acizliğini tüm benliğiyle hissetmesini şiddetle tavsiye ediyorum. Muhalefet kavramını zihninde oturtamamış bir kişiliğin ne yazık ki ne ilçemize ne de şehrimize bir faydası olabilir.Kendi partisine hoş görünmek, Canik üzerinden siyasi rant elde etmek isteyenlerin asla ama asla amacına ulaşamayacağını bir kez daha ifade etmek istiyorum. Kendi hayal dünyasında gezerken bile ayağını taşa takanlardan hiçbir fayda gelmez. Olmayan şeyler üzerinden Canik Belediyemiz ve Başkanımız İbrahim Sandıkçı üzerinden atılan iftiralar boş sözlerden öteye geçmemektedir. Muhalefet yapılacaksa bile belirli bir haya çerçevesinde yapılması gerekir. Canik’in kazandığı yatırım ve projelerle gözler önünde büyüdüğü bütün kamuoyunun malumu iken bu gelişimi görmezden gelmek akla mantığa sığacak bir şey değildir” dedi. 
“Başını kumdan çıkartarak etrafına bakması yeterlidir”
Boş sözlere aldırış etmeden Canik için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Mahmut Gençay, “ Canik’te kazandırılan ona eseri görmezlikten gelip, Başkanımız İbrahim Sandıkçı’yı vizyonsuzlukla itham edenlerin Canik’in gelişimini ve artan değerini görmesi için deve kuşu misali başını kumdan çıkartarak etrafına bakması yeterlidir. Biz Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Allah’ın izniyle Türkiye Yüzyılı mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Canik’e nice eserler kazandırmaya, AK Kadrolar olarak bu uğurda canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Canik