Başkan Özdemir'den Havza Belediyespor futbolculara kahvaltı

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Samsun Mehmet Kambur Süper Amatör Ligi (SAL) Play-Off mücadele eden Havza Belediyespor yönetimi ve futbolcuları ile düzenlenen kahvaltı programı bir araya geldi.

Samsun Süper Amatör Liginde  yaşanan mücadele sonrası Bölgesel Amatör Lige çıkmak için Samsun Mehmet Kambur Süper Amatör Ligi (SAL) Play-Off maçlarında mücadele veren Havza Belediyespor takımına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafından moral ve destek kahvaltısı düzenlendi.
İlçede özel bir tesiste düzenlenen kahvaltı programına Havza Belediye Başkanı Özdemir’in yanı sıra Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, Kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları katıldı.
Kahvaltı programında futbolcular ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyespor’un Havzanın önemli değerlerinden biri olduğunu belirterek; “Havza Belediyespor ilçemizin önemli marklarından biri. Bu yıl yakaladığı başarı grafiği ile bir üst ligde mücadele etmek için play-off maçları oynayan takımıza başarılar diliyorum. Havza Belediyesi olarak her zaman takımızın ve futbolcularımızın yanındayız. “dedi.