Başkan Seven: 19 Mayıs Memba Suyu Kalitesinde Su İçecek

TAKİP ET

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, mahalle başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Başkan Seven, "19 Mayıs Memba Suyu Kalitesinde Su İçecek" dedi.

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, mahalle başkanları ile yaptığı toplantıda açıklamalarda bulundu. Başkan Seven, "AK Parti olarak 19 Mayıs İlçemizin bir hayalinin de gerçeğe dönüşmesi bizleri mutlu etmektedir. Yarım asırdır 19 Mayıs İlçemizde kaliteli içmesuyu ve su kesintileri her daim gündemde olmuştur.
19 Mayıs Barajımızın hemen yanında inşa edilen ve günde 100 bin metreküp su arıtan 19 Mayıs İçmesuyu Arıtma Tesisi artık 19 Mayıs İlçemize Memba Suyu Kalitesinde kesintisiz içmesuyu hizmeti vermektedir. 19 Mayıs ilçemizde çeşmelerden su akmayan tek bir hane kalmayacak. Güzel 19 Mayıs İlçemize Hayırlı ve Bereketli olsun.
19 Mayıs’lı hemşehrilerimiz adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza, Milletvekillerimize , Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanımıza , dönemin İl ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Fatih Seven