Başkan Togar Costal Yasal Sorununu Çözdü Sosyal tesis olacak

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Çiftlik Mahallesinde bulunan Costal'da ki yasal sorunları çözerek çalışmalara başlıyor.

Başkan Togar sosyal medya hesabından yaptğı paylaşımda " Bölgemizde çok uzun zamandır yasal problemler sebebiyle imar çalışmalarını başlatamadığımız için büyük projelerimizi hayata geçiremediğimiz Çiftlik Mahallemizde (Costal’da) Rabbim’in izni ile tüm yasal prosedürleri aşarak programlarımız kapsamında çalışmalara başlıyoruz" dedi.
Başkan Togar, 1700 metrekare alan içerisinde futbol, voleybol, basketbol sahaları ile çocuk oyun alanlarının bulunduğu bir sosyal tesisi 3 ay içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacağının bilgisini paylaştı.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Asıl gerçekleştireceğimiz olay ise Türkiye’nin 300 kilometre sahil şeridine sahip tek alanı olan bölgemizde yaz aylarında vatandaşlarımız hoş vakit geçirebilecekleri denize girip serinleyerek tatil yapabilecekleri şezlongların kurulduğu ve etkileşim içinde olabilecekleri bir kafeteryanında bulunduğu muhteşem bir yazlık mekanı Samsunumuz ile buluşturacağız diyen Togar sözlerine, "Bizde yapardık demekle olmuyor bu işler… Onlar Konuşur Biz Yaparız" diyerek sözlerine son verdi.