BEM BİR SEN Başkanı Gayretli Zabıta ziyaretleri gerçekleştirdi

TAKİP ET

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli 1826 yılında İhtisap Nazırlığı olarak kurulan ve en köklü teşkilatlarından olan Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 196. yıldönümü ve Zabıta Haftası nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Gayretli mesajında “196 yıldır Milletimize en iyi şekilde hizmet verebilmek için her türlü fedakârlığı gösteren Zabıta Kardeşlerimiz belediyelerin aynasıdır.” Dedi.
BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli zabıta teşkilatının Osmanlı zamanından günümüze ulaşan köklü bir teşkilat olduğunu belirterek; Zabıta Teşkilatımız Devlet-i Al-i Osmanlı’mızdan miras 196 yaşında ulu bir çınardır. Şehrin huzurunun, halkın sağlığının koruyucusudur. Fedakârca çalışan, özellikle içinden geçtiğimiz salgın sürecinde gece-gündüz demeden can siperhane görev yapan zabıta kardeşlerimizin Zabıta Haftasını kutluyorum.” dedi.
Zabıta memurlarının Yerel Yönetimler Hizmet Kolunda önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Gayretli, “Yerel yönetimlerin en çok sıkıntısını çeken teşkilat Zabıta teşkilatıdır. Zabıta memurlarımız yüzlerce kanunun uygulanmasında belediye bünyesinde çok önemli bir misyon üstleniyor. 196 yıldır Milletimize en iyi şekilde hizmet verebilmek için her türlü fedakârlığı gösteren Zabıta Kardeşlerimiz belediyelerin aynasıdır. Bu vesileyle ben Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 196’ıncı yılını tebrik ediyor ve bu ülkeye daha nice yıllar hayırla hizmet etmesini diliyorum. Bu noktada biz Bem-Bir-Sen olarak her türlü imkânımızı Zabıta Memurlarımız için seferber etmeye hazırız.” Dedi.
6. Dönem Toplu Sözleşme mutabakatının ardından Zabıta Memurları için elde edilen önemli kazanımları ifade eden BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Bem-Bir-Sen olarak 1. Dönem Toplu Sözleşme Döneminden itibaren Zabıta Memurlarımızın sorunlarını masada gündeme getirerek 6. Dönem Toplu Sözleşmenin tamamında yetkili sendika olarak kazanıma dönüştürdüğümüzü, zabıta Memurlarımızın kronikleşmiş birçok sorununun 6. Dönem Toplu Sözleşme masasında Bem-Bir-Sen tarafından çözüme kavuşturulduğunu ifade etti.
Gayretli; “Dün olduğu gibi bu günde yarında zabıta kardeşlerimizin her zamanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.”dedi.