BemBirSen'den Ladik Belediyesi'ne ziyaret
Sendikal faaliyetlerine ara vermeden devam eden Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve ekibi Ladik Belediyesini ziyaret etti.
Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Keskinoğlu ve , Disiplin Kurulu Üyesi Vehbi Bayraktar Ladik Belediyesinde ilk olarak sendikanın işyeri temsilcisi Hakan Karahan ile bir araya gelerek bir süre önce Ladik Belediye Başkanlığı görevine seçilen Adnan Topal’ı makamında ziyaret ettiler.
Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal’asendikal faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.
Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve beraberindekiler daha sonra Ladik Belediyesinde görevli sendika üyeleri ile bir araya gelerek sendikal çalışmalar hakkında istişare ederek 7. Toplu İş görüşmeleri hakkında bilgiler aktardı.
Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli gerçekleştirilen genel kurul sonrası yollarına daha güçlü devam ettiklerini belirterek; “ Öncelikle genel kurul sürecinde vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederim. Sendika olarak 7. Toplu iş görüşmelerinde sizlerin talepleri üzerinden yeni kazanımlar elde etmek adına mücadelemiz devam etmekte. İnşallah bu süreçte bizlerin istediği şekilde sonuçlanacak. Bizim için her bir üyemiz çok kıymetli. Çünkü bizler büyük bir aileyiz. Sizlerden aldığımız güç ile yine sizlere hizmet etmek adına şahsım ve ekibim çalışmalarımıza devam etmekteyiz.” Dedi.
Konuşmanın ardından Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli , sendika üyelerin talep, sorun ve önerilerini dinledi.